L’Empresa

La SAT 1005 CAT som un Empresa Familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves fruit del raïm de les nostres vinyes situades a Cardona i Navàs ( Bages ) i a Corbera (El Penedès)

Desde els seus inicis la SAT 1005 CAT “Vall del Riu” ha estat integrada per tota la familia Canals amb els pares, Francesc i Margarita, al capdavant. Els cinc germans ( Marta, Bethsabé, Josep, Maria i Margarita) hem col•laborat des de ben petits en tots els processos de producció del vi, de plantar ell ceps i mantenir-los, fins a embotellar i etiquetar les ampolles. Actualment, l’empresa segueix encapçalada pels pares i dos fills, en Josep i la Margarita,juntament amb Margarita Mitjans esposa d’en Josep. Tots treballem amb moltes ganes per tal de seguir elaborant uns productes que delectin el paladar dels nostres consumidors.

L’objectiu de l’empresa SAT 1005 CAT és elaborar Vins , Caves i Vermuts des de la honestedat de fer les coses ben fetes.

La Família Canals vàrem comprar la Finca El Llobet l’any 1987, als inicis es va destinar els camps al conreu del blat i ordi, ja que nosaltres sempre hem elaborat vins i hem tingut vinyes, també en vàrem plantar a la Finca amb varietats de raïm negre ( Cabernet, Merlot, etc.. ) i blanc.
Recentment, hem renovat la masia, que data de 1606, per tal d’ acondicionar-la per portar-hi a terme activitats relacionades amb l’enoturisme.

També hem invertit en alzines truferes, festucs, nogueres i maquinària pel conreu / enologia.

FINQUES

 

Cava a Sant Sadurní d’ANOIA

This slideshow requires JavaScript.