El present document té per objete establir les Condicions Generals d’Us i les Condicions Generals de Venda i devolucions de la pàgina web de venta online canpaletpiteus.cat i tots els seus sub-dominis.

Identidat de les parts:

Les condicions generals de venda descrites a continuació (en endavant Condicions generals de venda), es regeixen exclusivament a les relacions contractuals entre tot usuari de la pàgina Web canpaletpiteuscat i el venedor, que es S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU, empresa domiciliada en MASIA CAN PALET S/N – APARTADO DE CORREOS Nº 70 (08740 ) SANT ANDREU DE LA BARCA N.I.F. F-58581570. Constituïda en data 6 de maig del 1988 com a Societat Agrària de Transformació , adaptada i subjecta al Decret 199/2013 del 23 de juliol ( DOGC núm. 6425-25.7.2013 )

Realització de la seva comanda:

 • Es requisit indispensable ser major d’edad per poder realitzar una compra a canpaletpiteuscat .
 • Es requisit necessari que en el registre ens facilités: un teléfon de contacte mòbil o fixe, una direcció de correo electrónic, un nom i cognom, la direcció d’enviament complerta (amb el codi postal, la població, la provincia i el pais)
 • Els mitjans de contacte que utilizarem per enviar-te les notificacions sobre la teva comanda seran principalment el correo electrònic encara que a vegades també podem utilitzar el telèfon .
 • Les condicions d’ús i compra d’aquesta pàgina web solsament són vàlides per compres realitzades a Espanya, dintre de la Península Ibérica.
 • Si acceptem la seva comanda, rebrà en el seu correo electrónic con la nostra acseptació realitzant una Confirmació de Comanda. Aquesta Confirmació de Comanda serà efectiva des de el seu enviament.

Preus:

 • S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU enviarà un rebut que es rebrà junt amb la comanda. Aquest rebut es farà a nom de la persona física o empresa que ha realitzat la comanda, per això els clients haur`na d’haber escrit correcte el seu nom correcte. El producte o productes s’enviaràn segons el que ha triat el client.
 • Una vegada realitzada la compra , dintre del plaç de 24 hores, S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU enviarà als clients un email amb la confirmació de la comanda que informarà del resum de la compra, del pagament i de l’enviament.
 • Ens reservem el dret de modificar els nostres preus a qualsevol momento.
  Les despeses de l’enviament, són a càrreg del usuari, tal como com diu a la comanda i factura .
 • El preu dels productes inclou el seu I.V.A corresponen i serà el que surti reflectit a la factura.

Disponibilitat:

 • El producte solicitat pel client podria estar esgotat en aquell moment. En tal cas, S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU remitirà un e-mail al client informan-li de la imposibilitat de realizar la compra.

Suministre de la seva comanda:

 • L’horari de recepció de les comandes serà de 24 hores i els 365 dies de l’any.
 • Les comandes rebudes durant el cap de setmana seràn processats a primera hora del dilluns o següents, o primer dia hàbil.
 • El plaç entre la realizació de la comanda i la dada del primer intent d’entrega per part de l’empresa de transports es de 24/48 hores , el plaç d’entrega de la seva comanda dependrà de l’empresa de transports, sempre en dias hàbils.

Pagamanet del seu/ves comanda/es:

Tots els seus pagaments es realizaràn en euros.

A) Pagament amb targeta de crèdit/dèbit: Si opte pel pagament amb la targeta, la seva comanda no podrà tenir en compte y no serà tramitant fins que el pagament hagi sigut autorizat pel seu banc o caixa. El pago en línea amb targeta de crèdit es realitza a travès del sistema de seguritat “Secure Socket Layer”, que codifica les seves dades bancaries quan són transmeses per internet.
Per raons de seguretat, S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU verifica totes les comandes pagats amb targeta bancària.

Les dades facilitadess no s’utilitzaran baix cap circunstància amb un altre fi que els específicament aquí mencionats. En cap cas seràn cedits a tercers i solsament podràn ser utilizats per S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU i solsament per a realitzar les compres que vostè solicite. El nostre servidor segur li garantitza la privacitat de les seves dades. Aquesta privacitat s’aconsegueix mitjançant el protocol SSL, encriptant les dades enviades mitjançant el sistema de cifrat RSA, quan està en una zona segura d’un navegador. El seu navegador, col•laborant amb el servidor segur, encripta les dades de forma que si una altre persona, en el procès de transmisió, aconsegueix apropiar-se d’aquests, no podrá llegar-los ja que no disposa de la clau necessària. Pot comprovar que el teu navegador es segur si apareixen les distincions de seguretat, com una cla o un candau.

B) Per transferència bancèria: Si paga vostè mitjançant trasferència o ingrès en compte, se li enviarà una petició de pagament per correo electrònic amb el número de compte bancàri per a realizar el pagament. La seva comanda no se reservarà ni enviarà fins haver rebut nosaltres el pagament en la nostra compte bancària. De no rebre el pagament per l’ importe íntegre en el plaç de 7 dies de la data de la seva comanda, aquesta podrà ser cancelada.

Entrega de la seva comanda:

 • La seva comanda serà enviada a la direcció que ens indicarà en el moment en el que faci la seva compra a canpaletpiteus.cat .
 • Vostè podrà cancelar la seva comanda en qualsevol moment abans de l’enviament del mateix , enviant un email a info@canpaletpiteus.cat indicant el seu número de comanda.
 • Les entregues es realitzaran, en el plaç més ràpid possible.

Article defectuós:

 • Si l’article que has rebut és defectuós, contacte amb el 620259072 / 687441889 especificant el teu número de comanda, teu nom i direcció, els detalls del producte i la raó de la devolució, així com si solicites un reembolsament o un canvi. Després, et direm com procedir amb la devolució.

Rebre un article equivocat:

 • Si l’article que has rebut no es el que vas solicitar en un principi, contacte amb el 620259072 / 687441889 especificant el teu número de comanda, el teu nom i direcció, els detalls del producte i la raó de la devolució, així com si solicites un reembolsament o un canvi. Després, et direm com procedir amb la devolució.
 • S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU es farà càrreg amb les desprsses de recollida del producte equivocat i entrega del corresponent al de la comanda que ha realitzat.
 • No se acceptaràn devoluciones de:
 • Productes amb el precinte d’apertura ( càpsula o precinte ) o embalatge obert o danyat.
 • Productes en els que es vegi una manipulació o neteja inadecuada.
 • Les despesses d’enviament, el seguro i els desperfectes que hagin patit durant el transport, es farà càrreg el client.

Solicitar cancelaciones:

Segons las Regulacions d’Enviaments a Distància, tenss dret a cancelar la teva comanda de qualsevol article comprat a S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU, amb un reembolsament total.
Les comandes de cancelació deuran realitzar-se per escrit a info@canpaletpiteus.cat, especificant el teu número de comanda, dintre d’un plaç entre 7 i 14 dies laborables següents a la recepció dels articles.
Per cancelar la teva comanda envia un email a info@canpaletpiteus.cat
Per cancelar la seva comanda d’enviament que se farà el dia següent trucan’s a 620259072 / 687441889

Tornar o canviar un article:

 • Si no estas completament satisfet amb la teva compra, simplement fes la devolució de l’article o articles en les seves condicions originals durant els 7 dies posteriors a la recepció. Nosaltres enviarem un rebut de reembolsament, o canviarem l’article per un altre si ho prefereix. Aquestes despesses d’enviament solsament es reembolsaran si heu cancelat la comanda en els 7 dies o si els articles son defectuosos i s’ha realitzat el reembolsament.
 • El reembolsament dels imports pagats s’efectuaran a través del mitjà de pagament que va utilitzar en la seva compra.

Ha de tenir en compte:

 • L’article es responsabilitat de l’usuari fins que arrivi a nosaltres.
 • El cost de la devolució de l’article es responsabilitat del client.
 • El paquet pot tardar fins a 7 dies laborables en arribar al nostre magatzem , a no ser que s’envii per correo especial.

Garantia:

 • Les nostres garanties es basen en el previst en el R.D.L. LEY 23/2003, de 10 de juliol, de Garanties en la Venda de Béns de Consum.
 • Tots els productes que pot comprar a canpaletpiteus.cat tenen una garantia màxima de 12mesos

Continguts e informació suministrada en la nostra web:

 • S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU es reserva el dret a modificar l’oferta comercial presentada en la web canpaletpiteus.cat (modificació sobre productes, preuss, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment.
 • S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU posa tots els mitjans raonables a la seva disposició per intentar que la informació mostrada en la seva pàgina d’ internet sigui certa i sense errors tipogràfics
  La informació presentada en aquesta web es troba en català (llengua catalana), incluint-hi la formalizació del contracte i totes les informacions contractuals mostrades i enviades als consumidors o usuaris.

Protecció de dades:

Al realitzar una comanda l’usuari accepta que puguem guardar, procesar i utilitzar dades obtingudes del formulari de la seva comanda als efectes de tramitar la seva comanda. Mitjançant l’entrega de la direcció de correo electrónico o altres dades personals, requisit necessari per la tramitació de la seva comanda, el usuario da su permiso para que dichas direcciones sean tratadas i a més a més, utilitzades per enviar comunicacions comercials de promoció o publicitat dels serveis i productes oferits per S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU ademés, posem a la seva disposició la direcció de correo electronic info@canpaletpiteus.cat, perque vostè pugui demanar expliocacions del consentimient que ens autoritza.
S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU declara que cumpleix la normativa vigent respect a la protecció de dades, en particular la Llei Orgánica 15/1999, de 13 de disembre, de protecció de Dades de Caràcter Personal i el Reial Decret 994/1999, de 11 de juny, que desarrolla la citada llei orgànica. S.A.T. 1005 CAT VALL DEL RIU posa a disposició dels clients, la direcció de correo electrónic info@canpaletpiteus.cat, perque puguin exercir els drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició garantitzats per la legislació vigent.

Força major:

Nosaltres farem tot el possible per cumplir amb les obligacions derivades de la seva comanda.Però no serem responsables per demores o incumplimients si la demora o incumplimient son deguts a forçaa major. En cas de demora, cumplirem les nostres obligacions tant aviat com ens a sigui raonablement possible.
Legislació aplicable i jurisdicció competent:
Aquestes Condicions Generals es basen per la llei española. Les parts es presten, a la seva elecció, per la resolució dels conflictes i amb renuncia a qualsevol altre lloc, als jutjats i tribunals del domicili de l’usuari.
Nulitat e ineficacia de les Clàusules:
Si qualsevol clàusula incluïda en aquestes Condicions Generals fos declarada, total o parcialment, nula o ineficas, tal nulitat o ineficàcia afectarà únicament a aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nula o ineficas, substenint les Condicions Generals en tot el restant, tenint tal disposició, o la parte de la mateixa que resultés afectada, per no posada.